Gelezen en goedgekeurd...
Welkom bij Bibliomania, de online specialist in tweedehands boeken
FR  •  NL
Winkelmand
0
Privacy
laatst bijgewerkt op 6/10/2016

1 - Algemeen

1.1 - Bibliomania draagt zorg voor uw privacy en handelt hierbij steeds in overeenstemming met de bepalingen van de Belgische privacywet (Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens). Lees deze Privacyverklaring om meer te weten te komen over de manier waarop persoonsgegevens worden ingezameld en verwerkt op deze Website.

1.2 - Door deze Website te gebruiken, gaat u uitdrukkelijk akkoord met de wijze waarop Bibliomania persoonsgegevens verzamelt en verwerkt, zoals hieronder beschreven.

2 - Bescherming van gegevens

2.1 - Bibliomania verbindt zich ertoe om al de gepaste technische en organisatorische maatregelen te treffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen vernietiging, verlies, onbedoelde wijziging, beschadiging of openbaarmaking. Om deze veiligheid te garanderen, maakt Bibliomania voornamelijk gebruik van gecodeerde communicatie tussen de server en uw computer (SSL) en worden regelmatig back-ups gemaakt.

3 - Behandeling van persoonlijke gegevens

3.1 - Via deze Website worden op verschillende manieren persoonsgegevens over u verzameld, onder meer wanneer u zich aanmeldt, een online formulier invult en wanneer u bepaalde online diensten gebruikt.

3.2 - De gegevens die door u via de Website worden meegedeeld, worden enkel gebruikt om de door u gevraagde informatie te kunnen leveren, om u de gevraagde nieuwsbrief/nieuwsbrieven te sturen, om de optimale werking van de website te garanderen en om statistisch onderzoek te verrichten.

3.3 - Door deze persoonsgegevens mee te delen, gaat u er uitdrukkelijk mee akkoord dat Bibliomania deze gegevens mag bewaren en verwerken voor bovengenoemde doeleinden.

3.4 - Uw e-mailadres, gebruikersnaam, paswoord, residentieel adres/residentiŽle adressen en uw telefoonnummer(s) worden in geen geval meegedeeld aan derde partijen.

3.5 - Een enkele uitzondering op het artikel 3.4 bestaat erin dat een Derde enkele van uw persoonlijke gegevens nodig heeft met als doel de goede uitvoering van het verkoopcontract te garanderen. Bibliomania is bijvoorbeeld absoluut verplicht om aan de Transporteur belast met de levering van uw Bestelling uw residentieel adres, uitzonderlijk uw telefoonnummer en/of uw e-mailadres te communiceren.

4 - Cookies

4.1 - Op deze Website worden zogenaamde "cookies" gebruikt : tekstbestanden met kleine deeltjes informatie die door de browser op uw computer worden opgeslagen. De cookies worden op deze website gebruikt om bv. uw voorkeurstaal te onthouden, om u bij uw volgende bezoek op deze website te kunnen identificeren, om aan te geven welke paginaís u recentelijk hebt bezocht en om statistieken te verzamelen betreffende het bezoek van de website.

4.2 - De manier waarop wij cookies gebruiken op onze Website staat omschreven in de sectie Cookies

5 - Recht van aanpassing en verbetering

5.1 - Zoals voorzien door de Privacywet, kunt u uw persoonsgegevens steeds raadplegen en kosteloos wijzigen door Bibliomania te contacteren op de hieronder vermelde contactgegevens.

6 - Contactgegevens

6.1 - Bibliomania is verantwoordelijk voor de verwerking van deze persoonsgegevens en ziet toe op de vertrouwelijkheid en de veiligheid van de gegevens.

6.2 - U kunt contact opnemen met Bibliomania via de methodes omschreven in de sectie Contact