boeken. gelezen. goedgekeurd.
Welkom bij Bibliomania, de online specialist in tweedehands boeken
FR  •  NL
Winkelmand
0
De Strangers: Al ons liekes
Gebonden (doek) / 172 bladzijden / uitgave 1982
taal (talen) : nederlands
uitgever : Ekstra Produkties
afmetingen : 295 (h) x 232 (b) x 14 (dk) mm
gewicht : 830 gram
Dit boek is
momenteel niet
beschikbaar bij
Bibliomania
Toen het dertigjarig bestaan van de Strangers gevierd moest worden, kwamen de echtgenoten van dit Antwerps «groepke» mij vinden. Ze wilden een origineel cadeau realiseren aan hun jongens, namelijk een bundeling van alle liedjesteksten die de Strangers ooit in het Antwerps dialekt geschreven en gezongen hebben.

Op 5 exemplaren werd aldus een uitzonderlijk dokument samengesteld, dat een schat aan ideeën bevat en een ware staalboek is van de spitsvondigheid en de vindingrijkheid waarmee de tekstschrijvers de Antwerpse taal hanteren.

Dit unieke naslagwerk mocht niet beperkt blijven tot het exclusieve vriendschappelijke groepke dat Alex, Bob, Gust, Pol en Nest nu al 30 jaar vormen.

De vele fans die de Strangers over gans Vlaanderen tellen, mochten wij dit unieke dokument beslist niet onthouden. Alle Strangershanden werden in elkaar geslagen om nieuw, onuitgegeven fotomateriaal te vinden zodat het geheel aangevuld en opgevrolijkt kon worden.

Het uiteindelijke resultaat is een cadeauboek van blijvende waarde. Een cadeauboek dat in geen enkel Vlaams gezin zou mogen ontbreken. Een cadeauboek dat levenslang meegaat en dat beslist nog geschiedenis zal maken.

Hulde aan de Strangersvrouwen die uiteindelijk de basis gelegd hebben voor dit naslagwerk.
gelijkaardige artikelen zoeken per categorie
gelijkaardige artikelen zoeken per onderwerp: