Gelezen en goedgekeurd...
Welkom bij Bibliomania, de online specialist in tweedehands boeken
FR  •  NL
Winkelmand
0
De Belgische keuken anders
Gebonden / 176 bladzijden / uitgave 2004
taal (talen) : nederlands
ISBN : 9002214170
EAN : 9789002214172
afmetingen : 263 (h) x 228 (b) x 20 (dk) mm
gewicht : 975 gram
BESCHIKBAAR
zeer goede staat
12,95 EUR
referentie : 1010785
Alle prijzen zijn BTW inbegrepen
Als Belgen kunnen wij terecht trots zijn op onze typisch Belgische producten. Generaties lang worden witloof, aardbeien, spruitjes, varkensvlees, kaas, bier... met veel liefde en toewijding gekweekt, geteeld, gemaakt, gebrouwen. Het zijn stuk voor stuk prachtige ingrediënten met een authentieke smaak. Ze vormen de basis van tal van overheerlijke recepten in De Belgische keuken anders.

De Belgische keuken anders is ruim 70 recepten lang een ode aan de smaak van Belgische producten. De bereidingen zijn hedendaags door de invloed van andere eetculturen, nieuwe kooktechnieken, exotische kruiden en specerijen. Ze getuigen van een perfect huwelijk tussen eigen en vreemd: asperges op kruidige Vlaamse wijze, stoofvlees met rode wijn, gepocheerde Ardense forel met Chimay of een kruisbessentaartje met amandelen en zure room. U hoeft geen sterrenkok te zijn om deze recepten te bereiden. De Belgische keuken anders bevat alleen makkelijke recepten met ingrediënten van bij ons of producten die gemakkelijk te verkrijgen zijn. Bovendien kunt u het resultaat van ieder recept bewonderen op de schitterende receptfoto’s.

Véronique en Michel De Meyer vormen al járen een kookduo: Véronique bedenkt recepten voor tijdschriften in binnen- en buitenland, Michel illustreert ze met prachtige foto’s. Bij de Franse uitgever Flammarion publiceerden ze al enkele succesvolle kookboeken (Délices glacés, Cuisine vapeur, Cuisine aux légumes), waarvan sommige titels in het Italiaans werden vertaald.
gelijkaardige artikelen zoeken per categorie
gelijkaardige artikelen zoeken per onderwerp: