boeken. gelezen. goedgekeurd.
Welkom bij Bibliomania, de online specialist in tweedehands boeken
FR  •  NL
Winkelmand
0
Bekende Vliegtuigen van Amerika
Gebonden / 144 bladzijden / uitgave 1980
taal (talen) : nederlands
uitgever : Lekturama
afmetingen : 305 (h) x 230 (b) x 20 (dk) mm
gewicht : 1000 gram
BESCHIKBAAR
zeer goede staat
12,95 EUR
referentie : 1010062
Alle prijzen zijn BTW inbegrepen
In de Verenigde Staten van Amerika heeft de ontwikkeling van het vliegtuig kort na de pionierstijd een geweldige vlucht genomen.

Grote namen op dit gebied weten zich tal van járen te handhaven, en dat is voornamelijk te danken aan de vindingrijkheid en het doorzettingsvermogen van de vliegtuigontwerpers en de industriëlen, die voor de benodigde kapitalen moeten zorgen.

Er breken glorieuze tijden aan voor vliegtuiggiganten als Boeing, die tal van populaire typen aflevert, die voor de Amerikaanse luchtmacht van onschatbare betekenis zijn. Het beroemde ‘Vliegend Fort’ van Boeing is niet alleen betrouwbaar, maar blijkt bovendien zeer geliefd bij de bemanning te zijn. En... bij de noodlijdende Nederlandse bevolking, die in het begin van 1945 voedselpakketten krijgt toegeworpen, ‘gedropt’ door ‘Vliegende Forten’.

Ook de eerste atoombommenwerper, het ‘Superfort’ wordt door Boeing geconstrueerd, gevolgd door de ‘Stratofort’, de eerste straalbommenwerper, die naar ieder deel van de wereld vliegt om zijn opdracht uit te voeren.

Dit uitstekend gedocumenteerde boek toont u de belangrijkste vliegtuigtypen van Boeing, Consolidates Convair en tal van andere. Veelal in schitterende kleuren, op flink formaat. Met begeleidende teksten, die aan duidelijkheid niets te wensen overlaten. Met de andere boeken uit deze serie een uniek standaardwerk op het gebied van de internationale luchtvaart. Boeiend en groots als de ontwikkeling van de luchtvaart zélf...
gelijkaardige artikelen zoeken per categorie
gelijkaardige artikelen zoeken per onderwerp: