boeken. gelezen. goedgekeurd.
Welkom bij Bibliomania, de online specialist in tweedehands boeken
FR  •  NL
Winkelmand
0
Manara collectie, 13 : Fataal rendez-vous
Paperback / 46 bladzijden / uitgave 2006
taal (talen) : nederlands
uitgever : MaXima
collectie : Manara collectie
nummer : 13
ISBN : 9059920562
EAN : 9789059920569
afmetingen : 296 (h) x 210 (b) x 4 (dk) mm
gewicht : 215 gram
Dit boek is
momenteel niet
beschikbaar bij
Bibliomania
Silvio is, vooral dankzij zijn lieftallige vrouw Valeria, goed bevriend met de minister en staat daarom op het punt gekozen te worden als partijvoorzitter..

Helaas echter heeft hij zich financieel in de nesten gewerkt door verkeerde speculaties en is daardoor in handen gekomen van de financiŽle onderwereld. Zodra ze merken dat hij niet meer kan betalen zetten ze hem onder druk door iedere dag, stipt om zes uur, zijn vrouw te laten neuken door de stevige bodyguard Ursus. Dagelijks, precies om zes uur, waar ze ook is. Er is geen ontkomen aan. Na verloop van tijd stribbelt ze niet eens meer tegen en blijft iedere dag geduldig op haar verkrachter wachten. Tot ze beseft dat er misschien ťťn plaats op de wereld is waar ze wel veilig is: bij de minister, die met zijn boot op de Caribische zee vaart. Als Ursus stipt om zes uur toch op de boot probeert te klimmen wordt hij overmeesterd en op verzoek van Valeria gecastreerd.

Kort erna neemt Ursus contact met haar op en vertelt haar dat hij verliefd op haar is geworden vanaf het moment dat ze niet meer tegenstribbelde. Daarom is hij bereid haar te vertellen wie zijn werkelijke opdrachtgever is.
gelijkaardige artikelen zoeken per categorie
gelijkaardige artikelen zoeken per onderwerp: