boeken. gelezen. goedgekeurd.
Welkom bij Bibliomania, de online specialist in tweedehands boeken
FR  •  NL
Winkelmand
0
Zwarte reeks, 141 : Hilda 2 - Hilda's nachtmerrie
door Kovacq
Paperback / 48 bladzijden / uitgave 2005
taal (talen) : nederlands
uitgever : Sombrero
collectie : Zwarte reeks
nummer : 141
afmetingen : 296 (h) x 210 (b) x 4 (dk) mm
gewicht : 215 gram
BESCHIKBAAR
zeer goede staat
7,95 EUR
referentie : 1017894
Alle prijzen zijn BTW inbegrepen
Hilda heeft vreselijke nachtmerries. Haar psychiater, dokter Baalt, vindt uit dat ze in een vroeger leven als prinses Hildegarde op de brandstapel is gestorven. Hij haalt in hypnotische sessies haar verleden weer naar boven.

We zien Hilda terug op het middeleeuwse proces waarin de inquisitie haar veroordeelt voor incest, vader- en moedermoord en hekserij. Tijdens het proces wordt Hilda gefolterd... folteringen die ze nu weer meemaakt onder de hypnose van dokter Baalt. Volgens hem moet ze alles nogmaals beleven om er voorgoed afstand van te kunnen nemen... maar dokter Baalt geniet verdacht veel van haar SM dromen.

Zo maakt Hilda, als prinses Hildegarde, weer mee dat zij veriiefd wordt op haar vader, die vanwege de kruistochten zelden thuis is... en op haar moeder die smacht naar lichamelijke aandacht.

Haar moeder wordt vermoord op de dag dat haar vader terugkeert. Hildegarde gaat met hem naar bed. Tijdens de liefdesdaad verwart hij haar met zijn vrouw.

Omdat een koning getrouwd moet zijn gaat zijn grootmeester op zoek naar een andere vrouw... Valgerda. Een vrouw die er op uit is de macht over het land over te nemen. Hildegarde moet toezien dat Valgerda haar vader vermoordt en zich tot koningin uitroept... en er voor zorgt dat Hildegarde op de brandstapel terecht komt.
andere publicaties door Kovacq
gelijkaardige artikelen zoeken per categorie
gelijkaardige artikelen zoeken per onderwerp: