boeken. gelezen. goedgekeurd.
Welkom bij Bibliomania, de online specialist in tweedehands boeken
FR  •  NL
Winkelmand
0
Zwarte reeks, 140 : Miss Brian 4 - Ling Woo
door Chris
Paperback / 48 bladzijden / uitgave 2005
taal (talen) : nederlands
uitgever : Sombrero
collectie : Zwarte reeks
nummer : 140
afmetingen : 296 (h) x 210 (b) x 4 (dk) mm
gewicht : 185 gram
Dit boek is
momenteel niet
beschikbaar bij
Bibliomania
Na haar avonturen bij Lord McCloud, Lady Welch en mister Dinner gaat Miss Brian nu op bezoek bij de excentrieke Chinees Ling-Woo. Nadat ze eerst in een strak uniform de honderden pornobanden van Ling-Woo moet opbergen, komt ze al snel in zijn speciale SM kamer terecht. Een privť horrormuseum waar nieuwe SM instrumenten uitgeprobeerd worden.

Voor ze het weet hangt Miss Brian aan het plafond te bungelen, terwijl Ling Woo nieuwe SM apparatuur in stelling brengt. Het ziet er behoorlijk agressief uit, maar Miss Brian kan een golf van opwinding niet onderdrukken. Hier houdt ze van, hoewel sommige behandelingen zelfs voor haar te ver gaan. Maar in de meeste gevallen komt ze waanzinnig klaar.

Het zijn vermoeiende experimenten, maar tussendoor ziet ze nog kans de schuchtere tuinman te verleiden door voor hem een stiekeme stripact op te voeren.

Na enkele dagen bemerkt ze dat haar avonturen onderdeel waren van een weddenschap. Lord McCloud, Lady Welch, mister Dinner en Ling-Woo hebben er ieder om gewed dat zij Miss Brian de meeste bevrediging zouden schenken. Nu moet Miss Brian kiezen welke behandelingen haar het meest bevredigd hebben...
gelijkaardige artikelen zoeken per categorie
gelijkaardige artikelen zoeken per onderwerp: