boeken. gelezen. goedgekeurd.
Welkom bij Bibliomania, de online specialist in tweedehands boeken
FR  •  NL
Winkelmand
0
Zwarte reeks, 128 : Hilda (deel 1)
door Kovacq
Paperback / 48 bladzijden / uitgave 2003
taal (talen) : nederlands
uitgever : Sombrero
collectie : Zwarte reeks
nummer : 128
afmetingen : 296 (h) x 210 (b) x 4 (dk) mm
gewicht : 220 gram
BESCHIKBAAR
zeer goede staat
6,95 EUR
referentie : 1017900
Alle prijzen zijn BTW inbegrepen
Hilda heeft nachtmerries waarin ze door een Middeleeuwse inquisitie seksueel gefolterd en verbrand wordt. Haar zus Sandra, die, tegen haar wil, met haar een lesbische relatie is aangegaan, raadt haar aan naar dokter Baalt te gaan, die gespecialiseerd is in hypnotische repressie, Onder hypnose terugkeren naar je verleden om je hedendaagse frustraties kwijt te raken.

Tijdens deze sessie gaat Hilda terug naar de middeleeuwen, waaruit blijkt dat ze als prinses Hildegarde in 1234 op de brandstapel is gestorven.

Dokter Baalt laat haar in volgende sessies teruggaan naar haar geboorte en zelfs naar het moment waarop ze verwekt is. Daaruit blijkt dat ze een kind is van koningin Eleonore. Verwekt tijdens een van de se;| orgieŽn die haar moeder hield terwijl haar echtgenoof op kruistocht is. In deze Middeleeuwse poel des ver derf blijkt ook dat Hilda later als kind een lesbisch relatie heeft gehad met haar moeder... die moeder blij nu haar zus Sandra te zijn...

Wat zal in haar huidige leven de rol worden van d vreemde dokter Baalt, zijn assistent dokter Kustner en van haar vriend Rod die nu in de States is?
andere publicaties door Kovacq
gelijkaardige artikelen zoeken per categorie
gelijkaardige artikelen zoeken per onderwerp: