boeken. gelezen. goedgekeurd.
Welkom bij Bibliomania, de online specialist in tweedehands boeken
FR  •  NL
Winkelmand
0
Elektronische vermogencontrole. 2. Elektronische motorcontrole
Hardcover / 370 bladzijden / uitgave 2004
taal (talen) : nederlands
uitgever : Academia Press
ISBN : 9038206615
EAN : 9789038206615
afmetingen : 265 (h) x 205 (b) x 21 (dk) mm
gewicht : 1090 gram
BESCHIKBAAR
zeer goede staat
8,95 EUR
referentie : 1015093
Alle prijzen zijn BTW inbegrepen
Vermogenselektronica speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven. In de grote verscheidenheid aan elektrische apparatuur die wij tegenwoordig zo vanzelfsprekend vinden, schuilt meestal vermogenselektronica. Bijna onbewust zijn veel nieuwe applicaties zoals computers, mobiele telefoons en draagbare multimedia binnen ieders handbereik gekomen. De vermogenselektronica speelt hier een belangrijke rol.

Technologie staat nooit stil. Sinds de eerste uitgave van dit boek zijn er talloze ontwikkelingen op het gebied van vermogensconversie gekomen en nieuwe toepassingen ontstaan.

Behalve de uitstekende basis schenkt deze uitgave ook bijzondere aandacht aan nieuwe technologieŽn. Dit werk is uitgebreid met recente toepassingen van de vermogenelektronica zoals hoogfrequente inductieve verwarming, verbeteren van de arbeidsfactor (PFC), verlichting, windturbines, enz.

Elektronische motorcontrole en elektrische positioneersystemen worden terug uitgebreid behandeld. Ook elektrische machines hebben een vernieuwde aandacht gekregen.

De inhoud van de CD-ROM uit de vorige uitgave is grotendeels in het Ąpapierenď boek terug gekomen. Alle hoofdstukken zijn up-to-date gemaakt en didactisch verfijnd. Door de vele voorbeelden en evaluatievragen is het boek zeer goed bruikbaar als zelfstudiemateriaal. De technisch uitgewerkte schakelingen met de bijgevoegde datasheets van de nieuwste componenten bieden een goed uitgangspunt voor praktische toepassingen.

Het boek mag zonder meer het ďNederlandstalig handboek van de vermogenselektronika en elektronische motorcontroleĒ genoemd worden en is als zodanig niet alleen geschikt voor studenten maar ook voor de ingenieurs in de praktijk.
gelijkaardige artikelen zoeken per categorie
gelijkaardige artikelen zoeken per onderwerp: