boeken. gelezen. goedgekeurd.
Welkom bij Bibliomania, de online specialist in tweedehands boeken
FR  •  NL
Winkelmand
0
Uw hond gehoorzaam in 10 lessen
« De theorie en de praktijk van het begeleiden en opvoeden »
Hardcover / 240 bladzijden / uitgave 1993
taal (talen) : nederlands
uitgever : Tirion
ISBN : 9052101450
EAN : 9789052101453
afmetingen : 250 (h) x 175 (b) x 20 (dk) mm
gewicht : 837 gram
Dit boek is
momenteel niet
beschikbaar bij
Bibliomania
"Uw hond gehoorzaam in 10 lessen" is een methode die een bijzonder snel en optimaal resultaat beoogt in de gehoorzaamheidstraining van de hond.

In dit boek wordt in zeer begrijpelijke taal alles behandeld wat men over een hond moet weten om tot een juiste begeleiding te komen. De leermethode is van dag tot dag duidelijk in opbouw en uitwerking beschreven, ondersteunend geïllustreerd met tientallen verduidelijkende afbeeldingen en tekeningen in kleur en zwart-wit.

Hierdoor is het mogelijk de opvoeding van honden verantwoord aan de eigenaar van de hond uit te leggen.

Door voortdurend het beste te halen uit verschillende leerdisciplines en veranderende inzichten en deze in zijn hondenschool uit te proberen en toe te passen, weet Martin Gaus als geen ander optimaal resultaat te behalen met zijn leermethodiek. U kunt er dan ook van overtuigd zijn dat u met dit boek volledig kunt beschikken over de modernste, snelste en hondvriendclijkste methode waarvan ook nog bewezen is dat hij grandioos werkt. Immers, de hele methode is getest en wordt met aantoonbaar resultaat toegepast op zijn eigen hondenschool in Lelystad.

Het cursusboek bestaat uit twee delen: een tekst- en een werkboek.

Het tekstboek omvat een theorie- en praktijkgedeelte met alle informatie die men nodig heeft om tot een goed inzicht in het gedrag van de hond te komen.

Men leert de lichaamstaal van de hond begrijpen, hoe leerprocessen worden toegepast, probleemgedrag te voorkomen of juist op te lossen, de geschikte hond of pup te kiezen, de juiste methode om de hond te leren gehoorzamen.

Ook is een apart hoofdstuk over voeding opgenomen.

In het werkboek kan men de verwerkte stof testen door middel van zelfoverhoring. Het werkboek bevat verder een voortgangsrapport en rasbeschrijvingen.
gelijkaardige artikelen zoeken per categorie
gelijkaardige artikelen zoeken per onderwerp: