boeken. gelezen. goedgekeurd.
Welkom bij Bibliomania, de online specialist in tweedehands boeken
FR  •  NL
Winkelmand
0
Handboek Sjamanisme
Paperback / 288 bladzijden / uitgave 2004
taal (talen) : nederlands
uitgever : Bres
ISBN : 9062290442
EAN : 9789062290444
afmetingen : 210 (h) x 135 (b) x 25 (dk) mm
gewicht : 400 gram
Dit boek is
momenteel niet
beschikbaar bij
Bibliomania
Het Handboek Sjamanisme heeft sinds het verschijnen in 1995 een duidelijke plaats als standaardwerk op zijn terrein weten te verwerven. In de loop der jŠren is het aangepast n.a.v. de vele reacties van lezers en de ervaringen bij gebruik.

Traditionele sjamanen zeggen dat ieder mens een speciaal medicijn, een talent of een gift, in de wereld brengt. Iedereen heeft de taak en het recht om die persoonlijke kwaliteit tot ontwikkeling te brengen, en kan daarbij rekenen op steun van krachten uit de andere realiteiten. Sjamanisme beoefenen maakt je niet automatisch tot sjamaan, maar stelt in staat de steun te ontvangen en je plek in de wereld in te nemen.

In het Handboek Sjamanisme worden de basistechnieken van het sjamanisme stap voor stap beschreven; het gebruik van de sjamanistische trance, communicatie met krachtdieren en spirithelpers, de reis naar de andere realiteiten, technieken om meer bewust te dromen en de principes van sjamanistische genezing.

Ook wordt veel aandacht besteed aan uitgebreide technische beschrijvingen voor het zelf maken van ratels, trommels en andere krachtvoorwerpen.

Met meer dan honderd illustraties.

Daan van Kampenhout is de oprichter van het Institute for Shamanism and Ritual en geeft trainingen in en lezingen over sjamanisme in binnen- en buitenland.
gelijkaardige artikelen zoeken per categorie
gelijkaardige artikelen zoeken per onderwerp: