boeken. gelezen. goedgekeurd.
Welkom bij Bibliomania, de online specialist in tweedehands boeken
FR  •  NL
Winkelmand
0
Quatre cimetières de Bruxelles - Vier Brusselse begraafplaatsen
Paperback / 128 bladzijden / uitgave 2005
taal (talen) : frans, nederlands
uitgever : Tempus
ISBN : 9076684537
EAN : 9789076684536
afmetingen : 235 (h) x 165 (b) x 8 (dk) mm
gewicht : 290 gram
Dit boek is
momenteel niet
beschikbaar bij
Bibliomania
Les cimetières d'Evere, Ixelles, Laeken et Uccle sont sans doute des lieux de repos les plus beaux et renommés dans la région Bruxelloise.

Ces localités vous offrent le silence et la splendeur de la nature, le reflet de deux siècles d'architecture et de beaux-arts. En plus la poésie des symboles représente l'esprit et la conviction de ceux qui nous ont précédé.

Ce livre est un message mis en bouteille et jeté à la mer des temps. Ne laissez pas s'égarer ce message qui contient plus de 200 photo's.


De begraafplaatsen van Evere, Eisene, Laken en Ukkel zijn ongetwijfeld de fraaiste en bekendste rustplaatsen in de Brusselse regio.

Deze locaties bieden ons de stilte en de pracht van de natuur naast de uitstraling van twee eeuwen architectuur en Schone Kunsten. Bovendien openbaart zich in de poëzie van de symbolen de geest en de overtuiging van wie ons is voorgegaan.

Dit boek is een boodschap in een fles, geworpen in een ?ee van tijd. Laat deze boodschap, die meer dan 200 foto's bevat, niet verloren
gelijkaardige artikelen zoeken per categorie
gelijkaardige artikelen zoeken per onderwerp: