boeken. gelezen. goedgekeurd.
Welkom bij Bibliomania, de online specialist in tweedehands boeken
FR  •  NL
Winkelmand
0
Geschiedenis van de Post : Universele link
Hardcover / 190 bladzijden / uitgave 1999
taal (talen) : nederlands
uitgever : Lannoo
ISBN : 9020938371
EAN : 9789020938371
afmetingen : 295 (h) x 255 (b) x 22 (dk) mm
gewicht : 1510 gram
BESCHIKBAAR
zeer goede staat
14,95 EUR
referentie : 1017138
zeer goede staat
een hoek licht beschadigd
13,95 EUR
referentie : 1012768
Alle prijzen zijn BTW inbegrepen
De 150ste verjaardag van de eerste Belgische postzegel was de directe aanleiding voor dit referentiewerk over de Belgische postzegels en filatelie. De legendarische ‘Leopold I, met epauletten’ werd inderdaad gelanceerd in juli 1849.

In samenspraak met Directie Postzegels & Filatelie hebben de uitgevers dit concept echter uitgebreid tot de geschiedenis van De Post. Terecht, want alhoewel postzegels een belangrijke schakel zijn in het transport en de distributie van allerhande poststukken, zijn zij in feite slechts een uitvloeisel van het postale gebeuren. Deze uitgave over bet rijke verleden van De Post valt toevallig samen met de mondialisering van het postwezen en de "explosieve groei van nieuwe communicatiemedia.

De traditionele postadministraties zijn zich volop aan het organiseren om efficiënt en effectief in te spelen op die alsmaar sneller evoluerende commu-nicatiewereld. Zij nemen andere statuten aan, sluiten allianties, breiden uit door nationale en zelfs internationale overnames... Bovendien nadert de liberalisering van de postdiensten in 2003 voor een aantal Europese landen met rasse schreden.
Ook de Belgische Post maakt zich klaar voor de 21ste eeuw. Met onze ervaring, teamgeest en beroepsliefde voor ogen, eigenschappen die doorheen de eeuwen heen onze postdiensten steeds gekenmerkt hebben, gaan wij vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Wij wensen u alvast een aangename ontdekkingsreis doorheen de ‘Geschiedenis van De Post’.
gelijkaardige artikelen zoeken per categorie
gelijkaardige artikelen zoeken per onderwerp: